Mi ez a púp a gerincemen?
Figyelt kérdés
Kb.2 hete elkezdett fájni a gerincem. Aztán most már szemmel és újjal is lehet tapintani egy púpot a hátam közepén.Anyukám azt mondta,(mert ugye 3-4 hónapja tesi órán volt dungbírkózás, és megkellett emelnem a 65 kg os osztálytársamat, fájt a hátam de csak most jött ki a púp),hogy ez miatt lehet. Szerintetek mi ez?2019. aug. 5. 19:05
1/12 anonim válasza:
Gerincoszloptól hány cm-re van ez? Vagy szó szerint középen?
2/12 anonim válasza:
Szerintünk meg haladéktalanul menjél orvoshoz, holnap a háziorvoshoz, és ő meg továbbutal ortopédiára meg röntgenre, mert az biztos, hogy nem normális, és az is biztos, hogy nem a 3-4 hónappal ezelőtti tesióra következménye.
3/12 anonim válasza:
Könnyebb lenne a háziorvosodhoz elmenni, aki majd szükség szerint beutal oda, ahova kell.
4/12 A kérdező kommentje:
Igazából olyan mintha a gerincem meggörbült volna mert nagyon kemény a púp olyan mintha csont lenne. Anyum azt mondta, hogy csak valami izületi gyulladás.
2019. aug. 5. 19:32
5/12 anonim válasza:
:D
Amikor a gyk-s megtalálja a csigolyáját
Sugárt neki rögtön.
De az is lehet, hogy pattanás
6/12 A kérdező kommentje:
#5 szerinted ez csak a csigolyám?
2019. aug. 5. 19:57
7/12 anonim válasza:
Ne bagatellizáljátok, mert komoly betegség is lehet! A gyulladás nem púp. Ezt csak orvos mondhatja meg, és ne húzd, amíg még rosszabb lesz! Inkább menjél el fölöslegesen, és nyugtasson meg, mint hogy ne menjél el, miközben kellett volna!
8/12 anonim válasza:
Sajnos a gyk színvonal ez, az a csigolyád.
A válaszlók próbálják rádhozni a frászt, mert elég alacsony a színvonal ott is
9/12 anonim válasza:
Eddig nem volt csigolyája, 32%-os? Nekem meg hogy a fenébe van csigolyám, ha nincs fájós púpom?
10/12 anonim válasza:
Komolyan?
Úgy, hogy neked nem fáj a csigolyád!
Mondjuk ez iq szint, most engem is meglepett. De mindig tanul az ember.
Tehát:
csigolya=púp
fájó csigolya=fájó púp
van fájó csigolya=van fájó púp
nincs fájó csigolya=nincs fájó púp, de VAN CSIGOLYA
Ennyi iq val, nem szégyeltek kimenni az utcára?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!