????? Szép is lenne ha 13 évesen megállna valaki a növésben, ti nem vagytok normálisak.
Eddig egy értelmes válasz sem érkezett.
Az ember egészen 23 éves koráig nőHET. Legtöbb esetben 17-20 éves kora között éri el az ember a maximális fejlettségét, de elviekben innen még 2-3 év amég biztos, hogy nem nő tovább.
Ezt nem lehet megmondani, hogy egy lány meddig nő, mert minden ember más. Legkésőbb 23, legkorábban 17-18 éves kor körül áll meg ez a folyamat.
A menstruáció kezdetével a hosszú csöves csontok epifízisei elcsontosodnak. Ez tény, vitatni nem lehet.
Ez azt jelenti, hogy nem nő tovább a combcsontod, lábszárcsontod, karod.
De pár cm-t még nyúlhatsz utána is. 2-3 cm-t.
A növekedés nem csak azt jelenti hogy milyen magas az ember
Másrészt meg bár nem vagyok otthon a témában, mégis érdekes hogy van akinek már 10 éves korában megjön a menstruációja, mégsem marad olyan magas egész életére
Én 11 éves korom óta ugyanakkora vagyok a lábméretem egyet nőt 16 éves koromra. 12 éves korom óta menstruálok és a mellem 16 éves koromig nőtt. Azóta csak hízom és ráncosodom.
22l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!