Ayahuascának mik a hatásai?
Mi jogon írsz te itt nekem
ilyeneket?! Amikor te ezt írtad már neked kelett volna aludnom, kölyök :D!
Te vagy az a gyerek, aki mostanában drogos kérdéseket irogat ki? Mert sok kérdésnél nagyon hasonló stílust véltem felfedezni...
Mindegy, ajánlok két oldalt, egyik magyar, a másik meg ha tudsz angolul:
De figyelmedbe ajánlom a wikipédiát is, azért ott is pár infót megtalálsz.
Most pedig olvassál, és hagyd abba az idióta kérdések irogatását.
Ezt is olvastad? Itt szerintem rálátást kapsz a hallucináció stílusára.
Több ilyennel nem tudok szolgálni, keresgélj magad, nekem nincs hozzá se kedvem, se energiám.
Ha meg szerinted mindent ki kell próbálni egyszer, kezdhetnéd azzal, hogy kipróbálod milyen helyesen, összeszedetten írni...
Na meg... Csillagom, te tényleg azt képzeled, hogy vagy annyira f@$za gyerek (már elnézést...), hogy nem szoksz rá egy ilyen brutális mértékben addiktív drogra? Most komolyan?
Jó, engem aztán nem érdekel, nyugodtan tedd tönkre magad, de azért visszavehetnél csöppet az arcodból.
Különben is, ez itt Magyarország, valószínűleg majd jól átb@$znak, és akkor nemhogy nem fogsz ráfüggni első használat után, de még csak semmilyen hatást sem fogsz érezni... Habár, nyilván, a placebo mindig hat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!