Tegnap hajmosás óta folyatmosan ki be dugul a fülem. Elmúlik magától, vagy menjek el holnap orvoshoz vele?
Tegnap szokásosan mostam a hajamat, de bedugult a fülem. Sosem volt még erre példa. Este azt hittem reggelre elmúlik. Ma viszont egésznap ki be dugult a fülem. Ha fekszem kidugul, ha felállok azonnal bedugul. Vettem fülgyertyát életemben először, de semmit nem ért. Nem sokkal később lámpáztam az sem segített. Holnap elmenjek vele orvoshoz, vagy várjak még? Éjszakára kövirózsát fogok beletenni. Amúgy minden nyáron fülfájós vagyok, de ilyesfajta dugulásom még nem volt.
Köszi előre is a tippeket.
jobb, ha mesz, mielott begyullad
valoszinzleg felgyulemlett a fulzsir, ezert kimossak, ami fura, de nem fajdalmas
"Egyáltalán víz ment bene, vagy fülzsír? Mert akkor tényleg ki kell mosatni."
:) Fülzsír nem "megy bele", hanem eleve benne van. Csak ha túl sok, akkor a mögé került víz nem találja a kiutat, a benne levő bacik meg esetleg elszaporodnak, amitől begyulladhat - ezt jó megelőzni azzal, ha megmutatja orvosnak, még mielőtt fájni kezdene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!