Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért fáj a térdem? Többi lent.

Miért fáj a térdem? Többi lent.

Figyelt kérdés
már nagyon régóta még alsóba estem el télen és bevertem a térdem egy kőfal szélébe akkor kórházba is vittek..röngeneztették stb.. nem ez a lényeg hanem azóta ha sokat ülök akkor elkezd fájin vagy ha nem mozgok... ma például egész nap itthon voltam és nagyon fáj mozdítani nem bírom... az előbb legugoltam és ott maradtam nem tudtam egyszerűen felállni.. miért lehet ez??? ha mozgok és sétálok futok.. akkor nem fáj utána.. nem értem mi lehet a baj??!!!!? kérlek ne azt írjátok hogy mennyek orvoshoz.. mert a véleményetekre vagyok kíváncsi és hogy veletek volt e már ilyen.. stb.. persze orvoshoz is fogok menni.. csak előbb kíváncsi vagyok hogy veletek szokott e ilyen lenni vagy volt e már.. köszönöm előre is a válaszokat.... 15/L
2010. júl. 11. 23:45
 1/4 anonim ***** válasza:

nekem ötletem sincs. de egy barátnőmnek most műtötték meg a térdét mert piszkosul fájt a térde. a szallagokat műtötték. és egy ismerősömnek meg tavaj volt térdműtéte azért mert egyszer legugolt és akkor belehasított a fájdalom. mind a két lánynak (mert a baránőm és az ismerősöm is lány) még ma is fáj a térde. a barátőn 18 éves, az ismerősöm 21.

szóval remélem majd jó orvosokat fogsz kifogni a jövőben a tértded ügyén.

L/18

2010. júl. 11. 23:56
 2/4 A kérdező kommentje:
hát ez nem valami nyugtató.. basszus kulcs..:S nem aakarom hogy műtsenek.. de köszönöm a jókívánságokat..(:
2010. júl. 12. 00:09
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát az orvost semmiképp sem tudod elkerülni! Mert mi tudunk jó tanácsokat adni látatlanba, de az mégse az igazi! Lehet pld porcleválás is, vagy pld izületi gyulladás! Nekem is fáj a a térdem, de az az eröltetéstől és a kopástól van! Úgyhogy orvos!! És jobbulást!
2010. júl. 14. 05:53
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm...!!!
2010. júl. 15. 02:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!