Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Aki lézerrel már szedett le...

Aki lézerrel már szedett le anyajegyet az leírná, hogy mi a tapasztalata evvel kapcsolatosan?

Figyelt kérdés

Tervezem, hogy 2 anyajegyet szedetnék le lézerrel az arcomról. Az egyik az álamon a másik a baloldali arcomon van. Nem kiállóak, nincs is velük semmi próbléma, csak esztétikai okokból szedetném le. Kaptam már miattuk egy pár bunkó megjegyzést, és engem is nagyon zavarnak. Elég zavaró amikor a fényképeken ott "virít". Így könnyebb is lenne elfogadni magam. Aki már szedett le lézerrel, azt nagyon szépen kérem hogy írja le a tapasztalatait, hogy maradt e vmi nyom, heg stb. utána és hogy mennyire van megelégedve stb.

ilyesmi van nekem is + egy az államon. [link]

2010. júl. 11. 23:27
 1/3 anonim ***** válasza:
Én hármat szedettem le, ugyancsak esztétikai okok miatt. Egyáltalán nem fájt és nem is volt időigényes.Kaptam előtte Lidocain injekciót, meg fel kellett vennem egy speciális szemüveget, a dokin is volt, gondolom a lézer miatt védeni kell a szemet. Utána leragasztotta és egy ugynevezett Cicaplast krémmel kellett a következő napokban kenegetnem, amit a doki adott. És fontos, hogy víz nem érheti egy darabig, szóval a mosakodást így kell megoldani és a napfénytől is óvni kell az adott bőrfelületet. Aztán szépen gyógyult a seb. Később leesett a var. Utána piros, kör alakú folt maradt, ami szép lassan halványodott. Nekem már semmi nem látszik, csak közelről egy nagyon halvány kör mind a három helyen. Ne aggódj! Jól teszed, hogy leszedetet, ha ettől jobb lesz a közérzeted. Én sem bántam meg, sőt! Amin lehet változtatni, miért ne. Remélem tudtam segíteni.
2010. júl. 11. 23:40
 2/3 A kérdező kommentje:
nagyon köszi, hogy ezt leírtad. félek attól, hogy milyen folt marad majd a helye után és mennyire fog látszani, mert már szedtek le az arcomról egyszer egy faggyúmirigyet kimetszéssel és a heg még most is látszik kicsit.
2010. júl. 12. 14:18
 3/3 A kérdező kommentje:
esetleg ha vki tudna képet is küldeni, az nagyon jó lenne. :)
2010. júl. 12. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!