Tudtok ajánlani valamit?
Az jó, hogy 5 körül kelsz, szerintem inkább a túlterheléssel lehet baj. A 12 órás munkaidőt lehetne 8-ra csökkenteni? Szvsz, ha 5-kor kelsz, akkor nem 23 óra után kellene ágyba kerülnöd. Ne merítsd ki magadat! Több alvásra, pihenésre van szükséged. Nem a futást kéne kihagyni, hanem a munkával töltött időt csökkenteni és alvásra több időd jutna. Nem tudom, hogy ez kivitelezhető-e, de azért próbálkozz!
A fáradtságot okozhatja még az is, ha a táplálkozás nem megfelelő, esetleg a kettő együtt. Vigyázz arra, hogy ne egyél junk food-ot, egyél minél több friss zöldséget és fogyassz tiszta vizet.
Szerintem az nem lenne megoldás, ha valamilyen élénkítő szert kezdenél használni, mert az nem pótolná az alváshiányt.
Ugyanakkor roboráló, erősítő szereket lehetne szedned, de mindenképpen a probléma okát kéne kezelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!