Hogy lehet az hogy 22 eves vagyok es a hajtoveim oszulnek illetve par oszhajszalam is van, oregszem? /22. L
Mindenkinèl változó az, hogy mikor őszül.
Ismerek olyat, aki màr 25 èves koràban tiszta ősz volt, de olyat is, akinek alig volt pár őszhajszàla 50 èves koràban. Evvel nem tudsz mit kezdeni.
Genetika. Örülj neki, hogy csak őszülsz.
Én érszűkületes vagyok, fiatalon már 2 infarktuson vagyok túl.
Nézzetek utána az ajurvédában a vata-pitta-kapha dosha kibillenésnek. Az őszülés oka - ha jól rémlik - a pitta dosha dominanciája.
Ezeken lehet változtatni, pl. ha megfelelően táplálkozik az egyén és esetleg életmódot vált.
Töltsetek ki dosha (dósának is írják) teszteket és olvassatok utána, neten vannak ilyen tesztek, magyar és angol nyelvű oldalakon is.
Vannak pl. gyógynövények, amik sokat tudnak segíteni.
A hajadat viszont ne tépd ki, kérdező, mert nem szeretnél kopaszodó is lenni... Oké?
Tényleg olvassatok utána, lehet, hogy bonyolult az ajurvéda rendszere, de segít!
Esetleg ez?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!