Minimum a hajam 50%-a kihulott! Mihez kezdjek? Vissza nőhet?
Vashiányom, pajzsmirigy alúlmüködésem van. Szedek mindkettőre gyógyszert 1 éve. 50es letroxot szedek ugye fokozatosan emelik az adagot felet szedtem. A hajam kb másfél hónap alatt a felére csökkent. Vérvételre mentem, hátha romlott az eredményem. Felhívtuk a pajzsmirigy orvost az eredménnyel kapcsolatosan és annyit mondott, hogy szedjek egész Letroxot. Fogorvosnál is voltam, azt mondták fogamtól biztos nem hullik csak nő a bölcsesség fogam. Az egész Letroxot (50mg) 2 hete szedem, de semmi változás. Utálok hajat mosni, fésülködni, mert félek, hogy megint mennyi hajam fog kijönni. A hajam fenék középig ér már nem tudom, hogyan viseljem copfban olyan, mintha 2 tincsem lenne, nyitva mégjobban látszik, egyébként hajhullás előtt rengeteg hajam volt nagyon vastag copf.
Használok Bánfi sampont, hajszeszt, ricinus olajat, Hair Clinic kapszulát szedek, de semmi eredmény. Már teljesen ki vagyok. 😭
Mitcsináljak? Menjek még valahova a hajammal kapcsolatosan? Ha megáll majd a hajhullás vissz dúsul a hajam?
Nekem vashiány okozta a hajhullást. Később visszanőtt. Tudjad, hogy ugye nulláról nő, szóval le kellene vágatnod.
Esetleg még a Revalid-ot tudom ajánlani. Nekem használt, de csak akkor kezdtem el, amikor már kimutatták, hogy nem vagyok vashiányos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!