Anyajegy eltávolítás utáni heggel kinek mi a tapasztalata?
Figyelt kérdés
2 hónapja levettek az arcomról egy lencse nagyságú anyajegyet, ami az azt megelőző időszakban többször is begyulladt. A műtétet sebészeti úton a helyi kórház fül-orr-gégészeti osztályán végezték. Természetesen tovább küldték szövettanra, aminek az eredménye negatív lett. A heg közepes, olyan, mint egy százlábú, lassan indult be a gyógyulása de megkönnyebbültem, mert az utóbbi időben sokat javult. Viszont a műtét óta többször is pattanás nő a hegre. Nem is pattanás, hanem egy vízhólyag-szerű kis zákocska, ami gennyel telt és körülötte ilyenkor a bőröm húzódik, megkeményedik, fáj. A pattanást természetesen kinyomom de képes reggelre újratermelődni. Nekem sehol másutt a testemen ilyen vagy ehhez hasonló problémám nincs. Már visszamentem a bőrgyógyászhoz, aki beutalt a műtétre de mivel akkor épp nem volt ott a gyulladás így nem is mondott semmit. Rákérdeztem és annyit mondott, hogy 'dehát most nincsen vele baj". Járt már valaki hasonló helyzetben? Kihez forduljak, mit csináljak? Segítsetek, kérlek2019. júl. 17. 22:35
1/4 anonim válasza:
Fotozd le, amikor van vele problemad, es a haziorvost kerd meg h irjon beutalot, amivel azonnal kapsz idopontot.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Soha nem jutott volna eszembe magamtól!
2019. júl. 17. 23:14
3/4 anonim válasza:
Nekem évrkig vokt egy anyajegy mellett visdzstérő pattanásszerű gennyzacskó. Amióta nem fogyasztok tejtetméket sosem jött elő és máshol sincs a bőrömön sehol pattanás. Gyulladás van valahol a testedben 3s ott jön ki mert az immunrendszer szrmpontjából az egy gyenge terület most.
4/4 anonim válasza:
Látom, régi a kérdés, de hátha valaki idetéved hasonló gondokkal.
Ugyanilyen tünetem volt, gennyes pattanás, vagy valami tályogféleség többször is előjött a hegnél, és nagyon feszült, fájt. Akkor múlt el, amikor egyszer, kifakadás után jól befújtam Octenisept-el. Ez 2 éve volt, azóta hálistennek nem jött elő semmilyen pattanás, és a heg is szépen beszógyult, alig látszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!