Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Fel vágtam a kezem akor...

Fel vágtam a kezem akor erheti viz?

Figyelt kérdés

Sziasztok igen eret akartam vagni..

Hirtelen indulatbol most meg csunya gennyesedik is meg mostam nem tudom erheti ilyenkor viz ??orvoshoz nem akarom menni szegyellem kotoszkodo valaszokat nem kerek koszonom

#erheti
2019. júl. 11. 00:12
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Ezt pedig kezelni kell. Fertőtleníteni és bekötni, de mindenképp menj el kórházba mert még rosszabbodhat is a helyzet attól függően hogy milyen mélyen vágtál bele és mennyi szennyeződés került a sebbe és mennyire vérzik. Menj vele kórházba, most!
2019. júl. 11. 00:15
 2/9 A kérdező kommentje:

Nem ma tonrtent tegnap nagy nehez el allt a verzes..

Brado kife kez es gorfertotlenitot fujtam ra le volt tapasztva ne lassa mas.. de mindig le jott meg vizes lesz most megintt le juftam es vettem kottszert gennyesedik kicsit nem szeretnek nem akarom h meg tudjak h vagom magam

2019. júl. 11. 00:21
 3/9 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszod
2019. júl. 11. 00:21
 4/9 A kérdező kommentje:
Jaaaj bocsi iras miatt feszul a kezem nehez irni igy
2019. júl. 11. 00:22
 5/9 anonim ***** válasza:

Hidrogenperoxidot vegyél gyógyszertàrba, fertőtlenítsd le, aztán betadin! Vagy pedig ezüstkolloidot és azzal kend napi 3-4-szer is! Az is nagyonjó!

Tudom hiába írom azt, hogy orvosnak làtnia kellene.... De gondold át! Nagyon elfertőzhet, vérmérgezést is lehet kapni!

Ha semmikèp ne akarsz menni, akkor próbàld meg azokat, amiket írtam.

A víz mindig újra felpuhítja, nem a legjobb ötlet, ha sokat éri. Főleg, nagy nagyon megvágtad. Bár akkor a vérzés nem àllt volna el...

2019. júl. 11. 00:34
 6/9 anonim ***** válasza:
72%
Utolsó vàlaszoló vagyok. Még azt elfelejtettem írni, hogy semmi ès senki nem ér annyit, hogy ilyet tegyen az ember! Mèg ha hirtelen el is borul az agy, el kell tudni számolni 10-ig! Ha gondjaid vannak, pszihológust keress fel, hallgass meditációkat neten. De ne okozz magadba kárt!!! Senki ès semmi nem ér annyit!!!
2019. júl. 11. 00:36
 7/9 A kérdező kommentje:
Nagyon aranyos vagy ❣
2019. júl. 11. 00:43
 8/9 anonim ***** válasza:
És millió más módon le lehet vezetni a feszültséget, csak könyörgök ne így légyszi...
2019. júl. 11. 00:45
 9/9 A kérdező kommentje:
Nehez tudom fel fogni h 1 betegseg miatt nem tudom folytatni a karrierem :( csaladi problemak is vanak el borult az agyam :( igazbol anyu be jott de le is nyugodtam szeretek elni nagyon is csak sajnos nagyon sok problema van de mind1 ez nem megoldas a vagdosas.. koszonom a valaszokat
2019. júl. 11. 00:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!