Elmentem ma potyara az orvoshoz, most mit csinaljak? Ma nem tudtam, hogy egeszsegugyi vilagnap van, tegnap este óta panaszaim vannak ezert elmentem a haziorvoshoz. Ha holnap visszamegyek igazolni fogja a mai napomat is?
Figyelt kérdés
2019. júl. 1. 11:09
1/8 anonim válasza:
Igen, visszamenőleg igazolni fogja a mai napot is.
2/8 anonim válasza:
Semmelweis nap van, nem egészségügyi világnap. Van háziorvosi ügyelet, oda lehet menni ma is. De ha nem olyan súlyos, sürgős, akkor menjél holnap a saját orvosodhoz, és mondd el, hogy már tegnap sem tudtál dolgozni.
3/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ismerosom szerint nem....
2019. júl. 1. 11:20
4/8 A kérdező kommentje:
Magyar egészségügy napja... Bocsánat
2019. júl. 1. 11:20
5/8 anonim válasza:
Szerinte miért nem? Máskor is előfordul, hogy visszamenőleg kérsz táppénzt. Sőt, ha szakrendelésre mész, ott is rajta van a papíron, hogy x napig ezzel a papírral tudsz menni a háziorvoshoz és kérhetsz táppénzt. Vagy lehet, hogy annyira rosszul vagy, hogy nem tudsz elmenni az orvoshoz, pl. hasmenésed van és csak másnap tudsz elmenni, amikor már jobb.
6/8 anonim válasza:
Szinte biztos vagyok benne, hpgy fogja tudni igazolni. Egyrészt, nem a te hibadból kifolyólag kérsz később igazolást, hiszen ez bárkivel előfordul, hogy ma nem tud dolgozni/suliba menni, mert mára betegedett le. Másrészt ettől függetlenül is igazolhat a háziorvos 5 napot visszamenőlegesen. Ha nagyon rosszúl vagy, nyilván menj ügyeletre.
7/8 A kérdező kommentje:
Igen epp hasmenesem van amugy, illetve gorcsol a gyomrom nagyon..
2019. júl. 1. 11:31
8/8 A kérdező kommentje:
Koszonom szépen mindenkinek a segítséget
2019. júl. 1. 11:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!