Most őszintén mi köze van anyáméknak az egészségügyi dolgaimhoz 20 felett, meg csak az van, amit ők akarnak, meg kísérgetnek?
Idegesítő, meg ki is röhögnek a kísérettel főleg ilyen fogorvosnál.
Ha nem az van, amit ők akarnak akkar ordiválnak, fenyegetnek, nem szópnak hozzám hetekig, meg kuncsorogni kell... Meg mindenféle szitkozódást eltűrni.
Nem vagyok pszicjiátriai beteg vagy ilyesmi. Hagyjuk.
Nem akarok, félreértés ne essék, de más sokszpr ilyenkor gyereket is szül... Kinyom magából egy gyereket, nemhogy ez.
Betegey, oké, hogy aggódnak, meg elmondhatom nekik. Itt szó sincs amúgy ilyenről, sak az legyen, amit ők akarnak. Meg kinek van azt kedve hallgatni mekkpra szerencsétlen, selejt vagy, meg gúnyolódni. Mindeneg nem os tartozik rájuk.
H@t de hetekig ócsárol, fenyeget, meg nem áll veled szóba, mert nem az van, amit ő akar... "ha kell mindenki előtt verlek össze, de odahúzlak".
Mert az aztán felnótt hozzáállás, hogy nem szól hozzád, meg fenyeget...
Néha csak azt hiszem, engem áldott meg a sors ilyenekkel...
Hát, de most hadd döntsem már el 23 éves létemre, hogy el akarok menni-e kontrollra vagy nem, vagy milyen orvoshoz megyek. Szószibcs ilyen, hogy életveszélyben lennék, vagy ilyesmi.
De meg, hogy kísérgetnek.
De ugye ez csak szerintem nem normális? Addig oké, hogy segíteni akarnának, de ez kontroll.
Főleg, hogy utána fenyegetőznek, m3g üvöltenek, ha nem az van, mimt kigondolják.
Teljesen úgy vannak, hogy semmi beleszólásod, mert gyerek vagy még...
"Kinyom magából egy gyereket"
Ez roppant felnőttes gondolat :D
Kérdező vagyok: "menj a bartáodhoz"
Ja, mert barátom lehet, még csak azt engednék meg.. Sosem lehetett, meg a barátnőimmel nem mehetek sehova, nemhogy "k...vulni". Kb. sosem lehetne szerintük, de már nem is érdekel.
Ha meg titokban akarnék, beköpnek nekik. Hol láttak, melyiknbuszon, mit vettem a gyógyszertárban. A kollégái. Bukta.
Elegem van ebből az egészből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!