Gerinc műtét után lehet tenni valamit?
22 éves lány vagyok. Az első műtétem 8 éve volt, a második 3 éve (sérv). Járok gyogytornazni, fizikoterápiás kezelésekre amióta tudok a betegségemről. Próbálok dolgozni, de amikor elkezdem a munkát pár nap múlva az életem pokollá változik. Szörnyű fájdalmaim vannak, és eltorzult a testem, egy eléggé csúnya testtartás alakul ki. Több munkát is próbáltam, de mindig ez történik. Most jelenleg is ez történt, és egy viszonylag rövid időn belül elküld a munkáltató, hogy ne menjek inkább dolgozni. Így a bevételem kiesik. Szüleim segítenek mindenben. Arra lennék kíváncsi, hogy jogosult vagyok e bármilyen támogatásra? Ha más mem segít.. Mivel nem szeretnék ilyen fiatalon tönkre menni, meg hogy a szüleim tartsanak el..
Köszönöm ha válaszolsz 😊
22/L
Nekem mutottek is és utána voltam fel évet homloktol csipoig gipszben.
Abban feküdni kell nagyrészt az első 1-2 honapban. De akkor erőd sincs felkelni, faj nagyon durván és nehéz a gipsz. Segítség kellett a felkeléshez mindig és sok minden máshoz is. Lehetett közlekedni vele, öltözni nehezen mert nagyon vastag a gipsz, csak nagy polo és melegítőnadrag lehetséges ami rámegy a gipszre.
Viszont ha nem jó az állapotod akkor nem csipoig tesznek gipszbe hanem térdig. Amiben nincs felkelés. Felülni se tudsz ebben.
Úgy állnak a labaid fel akasztva mint egy nogyogyasz szék amin szulnek a nők. Fekvés egész nap, ágyban mosdatnak, etetnek, itatnak. Eveshez emelik az agyat hogy tudj nyelni. Ketten fekszunk itt így. A másik 2 honapja.
Megadjam az orvos számát? Nezesd meg minél előbb.
Az én dokim gipszelni fog jó eséllyel de nala van ismerősöm aki meggyógyult és nincs azóta gondja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!