Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Fáj a vese tájékom de más...

Fáj a vese tájékom de más dolog is van. Mi lehet?

Figyelt kérdés
szóval fáj a vese tájékom már jó ideje. a doki vért és gennyt talált a pisimbe.ezért holnap megyek hasi ultrahangra. de viszont lefeküdtem a barátommal kiszakadt az óvszer közepe.. amit még most se értünk hogyan:/ nem ment el meg semmi sem mert 5 perc után észrevettük és abba hagytuk. nem egész 50 óra elteltével elment dokihoz és kértem esemény utánnit. be vettem minden megjött. 2 napot késett. rendes lefolyású volt csak talán kicsit sötétebb volt a színe. lehetek terhes? és ha igen kimutatja ez az ultrahang?
2010. júl. 8. 17:31
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia.Mivel bevetted az esemény utáni tabit,tuti,hogy nem leszel terhes,ezen ne izgulj.Ha mégis kételkedsz csinálj egy tesztet és kimutatja és legalább nem fogod magad ezen stresszelni.
2010. júl. 8. 17:47
 2/2 A kérdező kommentje:
köszi
2010. júl. 8. 17:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!