Valakinek volt már több hónapja nem múló különféle antibiotikumokra se reagáló ecoli miatt immunterapia?
Szia,
nekem már jó pár hónapja van megint (előző magától elmúlt), antibiotikumot alapból nem kaptam, mert az eredményből kiderült, hogy majdnem mindenre rezisztens.
Kaptam egy adag bacit, amit be kellett szednem 3 hónapig, hogy immunis legyek rá, illetve mellette kellett szednem szintén 3 hónapig probiotikumot.
Egyik sem segített, úgyhogy majd ha lement ez a hajcihő, készülök visszamenni.
Sajnálom, hogy nem tudok többet segíteni :-(
De lényegében ennyi az immunterápia.
Szia, megint én.
Nem tudom még nézed-e, de hátha segít másnak is.
Nem segített az immunterápia, de folyamatosan visszamentem újabb eredményekért. Azt mondta az orvos, hogy a baktáriumok folyamatosan változnak a szervezetben és igaza volt, pár hónapra rá már voltak olyan anyagok, amikre nem volt rezisztens, így végre kaphattam antibiotikumot. 3. napon vagyok jelenleg és a tünetek eléggé múlni látszanak. Úgyhogy idővel szerintem meg fog oldódni a te problémád is :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!