Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Voltál már úgy, hogy egy szál...

Voltál már úgy, hogy egy szál alsóneműre kellett vetkőzni az orvosi vizsgálaton?

Figyelt kérdés

Tehát mondjuk új munkahely, mész az üzemorvoshoz papírozni, erre megkér, hogy vetkőzz egy szál bugyira/gatyára. Te meg nézel, mert maximum felülről derékig számítottál rá. De akár iskolában az iskolaorvosnál, vagy akár háziorvosváltáskor, amikor azt hiszed, csak kartont adsz le.

Továbbá érdekelne, hogy ilyen fokú meztelenség esetén mit vizsgált.

Pikírt, troll, rosszindulatú idióta válaszokat ne írjatok, kérek mindenkit hogy a kérdésre válaszoljon. Nagyon köszi.

2019. ápr. 23. 16:44
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Igen.

Egy munkábaállás előtt volt vizsgálat.

Egy alsóig.

"Megtornáztattak."

Annyi volt,hogy lábújjhegyre kellett állnom,meg ilyesmi.

Hamar vissza is öltözhettem.

De sztem ez már valami más kategória volt.

Miért kért volna meg,hogy lábújjhegyre álljak?

Ezt még fél lábbal is meg lehet csinálni.

Nem akartam megérteni.

2022. júl. 31. 23:09
 12/12 anonim ***** válasza:
Kizart. Vagy alul minden marad, noknek melltarto szinten. Vegbelet, nemiszerveket ott nem nezhetnek, de akkor viszont felul marad a ruha. Teljes vetkozes borton, Auschwitz, hasonlok.
2023. szept. 11. 13:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!