Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Kórházba mit vigyek magammal?

Kórházba mit vigyek magammal?

Figyelt kérdés

Nagyjából meg van..

De picit összezavarodtam.. pár éve feküdtem már kórházban akkor egész nap lehettem szabadidő ruhában...

Viszont most teljesen más kórházban leszek...

Hátha valaki már feküdt ebben a kórházban és ő megtudja mondani, szükséges-e vinnem szabadidő ruhát, vagy kötelező a pizsama (kórházi, vagy a saját is megfelel?)viselése?

Országos idegtudományi intézetről van szó egyébként, neurológiai osztály .

Köszönöm szépen.

2019. ápr. 19. 00:27
 1/3 anonim ***** válasza:
Ebben a kórházban nem voltam. De sok másikban igen. Nem szoktak beleszólni ki miben van. Papucsot vigyél. Olyat amiben a zuhany alá is be tudsz állni mert jó kis labgombát lehet kapni az ilyen helyeken. Műtenek is? Mert ha fekvő beteg leszel akkor jóval több minden kell mintha ki tudsz menni a hűtőig, klotyóig, fürdőig.
2019. ápr. 19. 15:00
 2/3 anonim ***** válasza:
Ami tuti kell: tányér, pohár, bögre, evőeszköz, wc papír, ezek sehol nincsenek. Rosszabb helyeken szappan sincs. Folyekony szappan sem árt. És ehető ételt sem nagyon adnak. Sok helyen a víz is ihatatlan.
2019. ápr. 19. 15:03
 3/3 anonim ***** válasza:

Pizsama, szabadidő ruha (váltók is), fehérneműk, törölköző, papucs, telefontöltő, evőeszközök, tányér, bögre, egy guriga wc papír, nedves kéztörlő, szappan esetleg (nem tudom alapból van-e), tusfürdő, fésű, fogkefe, fogkrém, víz, némi kaja vészhelyzetre, kis pénz, esetleg könyv vagy valami amivel lefoglalod magad.

És nem tudom szedsz-e gyógyszereket de én azokat is vinném.

2019. ápr. 21. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!