Benőtt körömmel ami gyulladt piros de nem gennyes, hová menjek? Ügyeletre? Nagyon félek mi lesz
Figyelt kérdés
2019. ápr. 15. 23:45
1/8 anonim válasza:
A sebészetre menj. Max kivágják a körmöd egy részét. Nekem is kivágták, azóta sokkal jobb 😗
2/8 anonim válasza:
Nem ügyeletre való eset. Előszőr kenegetném Gentamicin Wagner kenőccsel pár napig, ez leviszi a gyulladást, utána elmennék sebészetre, vagy pedikűröshöz.
3/8 anonim válasza:
Némelyik sebész nyissz előtt megpróbálkozik dunsztkötéssel (párakötés). Olyant is hallottam, hogy azt mondta, napi kétszer csepegtessen rá jódot (Betadine) - és még ráadásul el is múlt.
4/8 anonim válasza:
Menj el dokihoz nem kell félni tudja a dolgát!
5/8 OneDoor válasza:
Nekem még gennyes is volt de a pedikűrös vagy ki tudod akik nőknek ápolja a lábát jött anyámhoz és megmutattuk neki a lábujjam aztán fájdalommentesen kiszedte a benövést.. alig éreztem valamit. Az a lényeg hogy legyen szarrá áztatva a lábad szappanos vízben utánna ki zudja vágni. Nekem ilyen speckó ollóval csinálta de nem kell megijedni a hagyományostól sem
6/8 A kérdező kommentje:
Nagyobb volt az ijedtségem :D
Csütörtökön este magánrendelésen volt egy sebésznél, ő kivágta lézeresen a körmöt. Most még fáj kicsit de sokkal jobb mint volt
2019. ápr. 22. 11:35
7/8 anonim válasza:
Na, rendes vagy, hogy tájékoztatod a népeket.
Most kell egy kis szerencse, hogy soha többet ne legyen ilyened (hajlam vagy nem hajlam).
Meg vigyázz, hogy esetleg túlontúli aggódásban ne vágjad naponta négyszer, esetleg megsértve.
8/8 anonim válasza:
Nekem is lézeresen műtötték mindkét lábujjam és gyönyörűen begyógyult :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!