Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Miert kell pirosba öltöztetni...

Miert kell pirosba öltöztetni a himlős gyereket?

Figyelt kérdés
El magyarázná nekem valaki , hogy valamikor réges régen milyen alapon született az az elv, hogy a himlős gyereket pirosba kell öltöztetni, mert a piros az kihuzza a himlőt? Az még hagyám, hogy szauna szintű melegben kell tartani, hogy üssön ki teljesen, mert különben be felé üt ki és akkor isten őrizz mi történhet, bár számomra ez is elég bizarr, de ez a piros ruhás dolog nagyon abszurd. Szóval aki ugyan ezen az elven van, magyarázza el nekem , hogy hogyan képes egy piros ruha ki húzni a himlőt? ???

#ruha #himlő #régi szokás #régi gyógymód
2019. ápr. 14. 20:59
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Ezt is teszem kedves 9-es és bár szó szerint nem mondták ki az arcomba, de utaltak arra , hogy felelőtlen anya vagyok és majd én meglátom, hogy milyen komoly bajt okozok ezzel a gyerekemnek. A természet gyógyásznak, meg csak annyit, hogy tudom , hogy az öregek igenis tudnak jó módszereket bizonyos betegségekre, de az hogy okosabbak a modern orvos tudománynál nem hinném.
2019. ápr. 15. 08:39
 12/15 anonim ***** válasza:
egy szóval se írtam hogy okosabbak... csak azt, hogy nem hülyeség amit mondanak... értő olvasás...
2019. ápr. 15. 12:29
 13/15 A kérdező kommentje:
12-és Elnézést figyelmetlen voltam, az egészből csak annyi jött le nekem , hogy védi azokat akik szó szerint azt állítják, hogy az orvos hülye, a modern orvos tudomány hülyeség. Nem ön ellen szólt, csak tényleg ki akasztó amikor, arra utalgatnak sokan körülöttem, hogy ha az orvosra hallgatok veszélybe sodrom a gyerekem életét, és a válaszból nekem csak annyi esett le , hogy védi azokat akik ezen az elven vannak, már rémeket látok ott is ahol nincs, de meg tanulok olvasni ☺
2019. ápr. 15. 23:30
 14/15 anonim ***** válasza:
megbocsájtva :) egy normális természetgyógyász (bármilyen téren is dolgozik - mert sok ága van :) ) mind tudja, hogy amit ő "tesz" az csak kiegészítés - segítségnyújtás és véletlenül sem biztatunk senkit arra, hogy "kizárólag hozzánk járjon" sőt... tiltott dolog lebeszélni bárkit is az orvos által meghatározott terápiáról.. mi csak "pluszban" lehetünk a beteg mellett- de sajnos tudom, hogy sok olyan van aki "mindenhatónak" gondolja magát
2019. ápr. 16. 19:27
 15/15 A kérdező kommentje:
Az a vicces, hogy akikről én beszélek még csak nem is természetgyógyászok, hanem hétköznapi emberek, de mégis mindentudónak hiszik magukat. Ha természetgyógyászok lennének még megérteném, hogy így próbálják rám erőltetni az igazukat, de csak így, hogy a szomszéd jön és ijeszteget , hogy ne hallgassak az orvosra mert az hülyeséget, mond hallgassak inkább rá mert ő tudja miről beszél. És miután udvariasan közlöm vele, hogy köszönöm szépen de inkább az orvos tudományban bízom, akkor azt kapom válaszul, hogy meg fogom bánni.
2019. ápr. 18. 14:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!