Olyan orvost aki nem végzi el a munkáját amikor kellene, nem kezeli, ritkán érhető el a munkahelyén ti mit csinálnátok, hogy elnyerje büntetését?
Osztályvezető főorvos, orvosigazgató, igazgató, betegjogi képviselő.
Aztán vagy lesz valami vagy nem, sok helyen a lusta, munkakerülő, embergyűlölő orvosokat is lasszóval fogják, amíg nem követ el szarvas hibát nem rakják ki.
Elnyerje büntetését? Maximum egy ejnyebejnyét kap, de valójában a legtöbb esetben az történik, hogy kibeszélik, hogy miért te vagy a gyökér.
Amilyen orvoshiány van az országban még az sem számít ha valaki meghal.
Sajnos #3-asnak van igaza.
Tehetsz panaszt, persze kivizsgálják,de problémásabb eseteknél sem vezet eredményre a részedről. Meg nem büntetik, hanem az a kérdés, hogy te mit szeretnél,miben legyen változás. Egyébként vannak erre szakosodott ügyvédek, de az pénzbe kerül, nem biztos, hogy megéri, inkább orvost kell váltani, ilyen esetben lehetséges és ez szokott is működni, én egyszer ezt végigcsináltam, nem egyszerű, bár én betegjogi képviselőn keresztül, de hónapok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!