Ha valaki lélegeztető gépen van attól még meghallgat? Vagy a szíve attól le állhat és akkor már nem élesztik újra?
Sajnos azt jelenti, hogy a gépek tartják életben, amikről le fogják kapcsolni. Az agykárosodás ennyi idő után visszafordíthatatlan. Ha kielégítő lenne a spontán légzése, akkor még élhetne, de csak vegetálni fog, ki tudja meddig. De 25 perc után sajnos ez nem fog megtörténni.
Az agyhalált nem olyan egyszerű megállapítani, ezt az orvostól kérdezd meg. De akár az, akár nem, sajnos nincs mit tenni. Látogasd meg, beszélj hozzá, én hiszem, hogy ilyenkor, ha nem is hallanak, de a szeretetet érzékelik.
Nagyon sajnálom!
Én is úgy tudom, hogy az agykárosodás elkerülése végett 4 percen belül újra kell éleszteni az adott embert, mert ennyit bír el az agy oxigén nélkül, minél később sikerül újraéleszteni, annál nagyobb a károsodás az agyban.
Beszélni, beszélhetsz hozzá, sőt javaslom is, nem csak neki fontos, hanem neked is, hogy elmondj neki mindent amit érzel, meg érezze, hogy mellette vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!