Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Hogyan lehet háziorvost váltani?

Hogyan lehet háziorvost váltani?

Figyelt kérdés
Ott ahol lakom oda járok háziorvoshoz, de én szeretnék áshová járni mert ez az orvos eléggé...nem mondok rá szót..szal mi ennek a módja?
2008. nov. 10. 15:48
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia! Én felkerestem az új dokit és megkérdeztem, hogy járhatok-e hozzá. Amikor azt mondta hogy igen, elmentem a régihez és kikértem a kartonomat. Nálunk ez volt a rendszer, de lehet hogy nálatok az orvosok egymás között kikérik a kartonodat.
2008. nov. 10. 17:08
 2/2 anonim ***** válasza:
100%
Nálam úgy volt, hogy elmentem az új dokihoz, mondtam hogy oda szeretnék járni, mondta hogy jó és elkérte a régi dokim nevét és címét és kikérte a kartonom.
2008. nov. 10. 17:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!