TB elmaradádom van, ha bejelentkezem a NAVhoz attól még nem leszek "zöldbe" ugye? Csak ha elkezdem fizetni? Vagy akkor sem? Csak ha lejár minden tartozás?
Figyelt kérdés
2019. márc. 27. 15:34
1/5 anonim válasza:
Ha bejelentkezel, akkor zöldbe tesznek. Aztán majd megküldik a csekkeket, és el kell kezdened fizetni.
2/5 anonim válasza:
Egyébként teljesen mindegy hogy zöldben vagy-e, ígyis-úgyis ellátnak.
3/5 A kérdező kommentje:
háát sajnos nem...
a nőgyógyász szabalyosan kizavart a rendelőből mikor meglátta hogy pirosba vagyok.... semmiféle vizsgálatot nem végzett el... és le tudott annyival hogy intézzem és menjek vissza...
2019. márc. 27. 20:14
4/5 anonim válasza:
Ha nem rendezett a jogviszony, akkor piros lesz addig amíg be nem fizeted.
Elküldeni azért nem küldhet el, mert ennek az oka lehet adminisztrációs hiba is, sok ilyen eset is van. Tehát el kell látnia.
5/5 anonim válasza:
Menj be a navhoz, ha dolgozol és van jövedelmed vigyél jövedelemigazlást, ha álláskereső vagy, vagy szociális segélyt kapsz kérj igazolást és azzal menj be.
Nekem is volt már olyan, hogy dolgoztam és pirosban voltam, de elláttak, viszont felszólítottak, hogy rendezzem minél előbb mielőtt a nav csekkeket küldd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!