Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mi történik ha NEM kezelik a...

Mi történik ha NEM kezelik a vakbél gyulladást?

Figyelt kérdés

Vakbél gyulladásom van

Anyukámék nem egyeznek bele a műtétbe

Valaki le tudná írni RÉSZLETESEN hogy mi történik ha nem kezelik? 100% hogy halál a végeredmény?

2019. márc. 19. 15:39
1 2 3 4 5
 21/43 A kérdező kommentje:

Ahhhh

Az UH azt mutatta hogy baj van

Vérkép tiszta

Vizelet minta tiszta

A sebész azért sz*rt rá mert nem volt kemény a hasam és mert már máshol is fájt (mert nem ehettem semmit)

Rohadtul szenvedek már, nem tudom hogy mennyire vagyok életveszélyben

Őszintén már nem is érdekel csak ne fájjon

Iskolában csak a sulidoki tud erről, neki is burkoltan fogalmaztam meg csak hogy adjon görcsoldót mert nekem már nem volt

Volt mikor mentőt hívtak rám (az a szívem miatt volt) és akkor is én voltam a sz*r mert szólni mertem hogy rosszul vagyok...

2019. márc. 19. 16:34
 22/43 anonim ***** válasza:
89%
Ha perforálódik, vagy nagyon súlyosra fordul akkor már nem lesz lehetőségük visszautasítani.
2019. márc. 19. 16:38
 23/43 anonim ***** válasza:
100%
Mondjuk teged sem értelek. A suliban miert titkolozol a doki előtt. Amúgy ha vakbeled lenne napok óta akkor egyenesen már nem annyira tudnál járni és arra a görcsoldó nem hat mivel nem görcsről van szó. Ennyire akarod, hogy szétvagják a.hasadat? Egyre gyanusabb ez a sztori. Hany eves vagy?
2019. márc. 19. 16:43
 24/43 A kérdező kommentje:

Plusz fájdalom csillapító

Nem akarom hogy felvágjanak

Csak arra voltam kíváncsi hogy mi történik ha nem kezeljük..

Mellesleg 16/l vagyok

2019. márc. 19. 16:46
 25/43 anonim ***** válasza:
89%
Vagy elmúlik vagy perforálódik esetleg hasnyálmiríg gyulladásod is lesz és ha nem kapsz időbem lezelest meghalhatsz. Kétlem, hogy ekkora bajban lennél.
2019. márc. 19. 16:56
 26/43 A kérdező kommentje:
Magától el tud múlni?
2019. márc. 19. 16:58
 27/43 anonim ***** válasza:
100%
Ha vakbélgyulladásod lenne akkor már nem nagyon írogatnál ide. Nekem kb. fél nap alatt olyan szintű fájdalmaim lettek,hogy az öngyilkosságon gondolkoztam. Bevittek a kórházba,megműtöttek és kész. Nem nagyon volt időm a neten kérdezősködni
2019. márc. 19. 17:12
 28/43 anonim ***** válasza:
65%
A vakbélgyulladasos állapota folyamatosan és rohamosan romlik. Kb mindenhol leírják a neten. Ráadasul a viteleted is oké volz és a vérmintaban sem láttak gyulladást, a hasad sem volt kemény, és az orvos is azt mondta, hogy nem vakbél. Most akkor mi a problémád? Hogy nem vágták fel hobbiból a hasad és nem fogsz 6 hetig szenvedni? Vilt egy vakbél gyanúd ezért bent tartottak 24 óráig. Nem romlott az allapotod ezért kiengedtek. Szóval nincs vakbélgyulladasod mert akkor olyan fajdamaid lennenek, hogy az agyból sem tudtál volna kikelni. Köszönd meg szépen a szüleidnek, hogy nem engedték felvagatni a hasadat. És kerd meg a fantasztikus körzeti orvost, hogy adjon egy beutalót a gasztroenterológiára hatha kiderül mi bajod van. Ha ez nem megy akkorcfordulj az iskolaorvoshoz. Mondjuk azt is el tudom kepzelni, hogy nagy szimuláns vagy, és többször lógtál már a suliból mint kellett volna és a szüleid már nem hisznek neked. Egyébként beszorult levegő is nagyon durva fajdalmakat tud okozni. Csak úgy mondom, hátha ez a gond.
2019. márc. 19. 19:26
 29/43 anonim ***** válasza:
78%
Ja éa bocs. Egy uhval nem lehet egyértelműen kimutatni vakbelgyulladast. Az nem ad olyan részletes képet. Szóval ez valami nagy kamu.
2019. márc. 19. 19:27
 30/43 anonim ***** válasza:
78%
Szerintem is kamu. Olyan nincs hogy a hülye szülők miatt elküldik a vakbélgyulladásos gyereket.
2019. márc. 19. 19:52
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!