Tapasztaltalt valaki kellemetlenseget mentosokkel?
Edesanyamat ma be kellett vitetni a korhazba. Immaron 4. alkalommal (82 eves szivbeteg, mar nem mutik). Abszolut semmi gond nem volt az elso 3 beszallitasnal. Mindegyik mentos normalis, segitokesz volt. Viszont ezalkalommal a mentos no aggressziv volt, kotekedo, kellemetlen. Bajuk volt azzal hogy a kutyakat elzartam a nagy szobaba, de azok kilattak a resen es ugattak. Bajuk volt azzal, hogy az emeletrol kellett lehozni anyamat, mert olyan szukre volt epitve minden a hazban. Vegul a nagydarab mentos ficko beallt edesanyam szobajanak ajtajaba es meg azt is meg akarta gatolni hogy belassak a szobaba, ha balrol kukucskaltam, akkor o balra mozdult, ha jobbrol akkor odamozdult hogy nelassak. Attol eltekintve hogy anyam suketsege miatt szukseg lett volna a jelenletemre, nehany millio forint is volt a szobajaban, amire nem volt ralatasom, mert szandekosan elalta a nagy ficko az ajtot. A vegen szanaszet szorva hagytak a lezaratlan hasznalt tuket, es minden szemetet. A korhazba erve kozoltek velem, hogy otthagytak valamit nalunk es ha most nem megyek vissza veluk, akkor nekem kell majd bevinnem a kozpontba. Hazavinni ugyan haza visznek, de mar vissza nem visznek a korhazba az edesanyamhoz a surgossegire..
A kerdesem hogy van valakinek hasonlo banasmoddal tapasztalata? Lehet-e videofelvetelt kesziteni az esetleges jovobeli mentos kiszallasrol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!