Nyíregyházán hol csinálnak bőrdiagnosztikát?
A Derma Artban csinálnak diagnosztikát, én most oda foglaltam időpintot. Hogy mit ajánlanak, azt sajnos nem tudom, de ne sztárold nagyon az YR-t, én pl olyan allergiás vagyok rá, hogy lejön a bőröm, ha rám kerülnek a termékei...
Milyen diagnosztikát tervezel és mire használnál YR-t?
Nézd, ezek az ajánlások személyre szabottan történnek. Lehet, hogy neked teljesen mást ajánlanának. Ha meg meg szeretnéd próbálni az YR-t, drogériákban hozzájutsz. Addig viszont én nem költeném a pénzem, míg nem diagnosztizálnak engem személy szerint.
Nekem is sok baj volt a bőrömmel, míg át nem tértem az egészséges táplálkozásra, sok zöldség, sok víz. Addig kenhettem rá bármit. Szóval a kiváltó ok a kulcs. Pattanásos bőr lehet hormonális, allergiás eredetű, függhet a táplálkozástól, stb. Előbb járj utána, nálad mi a gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!