Venynelkuli gyogyszert patikaban kiadnak 18 even alulinak?
Szoval ilyen tipikus gyogyszereket amik kb minden haztartasban megtalalhatoak kiadnak nekem ha bemegyek a patikaba es akarok venni?
Pl.:algopyrin, algoflex
Az még nem vészes, viszont hosszú távon ne.
Ém egy hétig szedtem a maximális Apranaxot a feldagadt arcomra és fájdalomra a bölcsességfogak miatt... Szétment a vesém. Az AlgoFlex ugyanez (vény nélküli, most vettem) a non-szteroid fájdalomcsillapító, a veséddel vigyázni kell... Akut vesegyulladást okozott, pedig nem is szedtem sokáig.
Oké, mondjátok neki az orvost... Bár csak ne legyen, de közli, hogy nem akar iskolába menni, szimuláns és menjen pszichológushoz, pszichiáterhez... Fiatal, ez lesz...
Az csak egy ötlet, hogy nem láz, vagy hőemelkedés miatt fáj a fejed? Vagyis veleme ez van, ugyanez csak nekem a Rubopfen használ...
De max. 2 havonta, ha bemegyek valamiért a gyógyszertárba, mégis lejelentették anyámnak... Pedig simán vehetnék menstruációs görcsre vagy bármire... Nem loptam sosem, nem ipari menniységet veszek, köszöntem, kértem 1 doboz fájdalomvsillapítót, köszöntem, kimentem... 2 havonta, ha járok ott valamiért... ovábbá arra figyelj, hogy ne ugyanabban a gyógyszertárban vedd, ha többet veszel... Figyelik, főleg kisebb helyeken. De nem fognak személyit kérni és nem is tehetik meg...
Viszont tényleg a veséd miatt nem éri meg... Nagyon vigyázz vele!!!!!!
Tudom milyen engem sosem engedtek hiányozni, toltam végig heteket energiaitalon és gyógyszeren...
Továbbá nem tudnak a gyógyszertárban erről az esetről, nem is lett bizonyítva, mindenki fertőzést mondott... Hallgattam is róla, hiába mindenki fertőzést mondott szerintem biztos, hogy attól lett... Egyáltalán nem öngyilkossági célzattal adagoltam túl úgymond...
De hiába nincs vezetve, figyelik ki mit vesz... Főleg továbbértékesítés miatt...
A fejfájás valaminek a tünete. Az okot kell elsősorban megszüntetni.háziorvos ad beutalot neurológiàra, ahol minden lehetséges okra megvizsgálnak.
Nekem pl a mandulam okozta, ki kellett műteni, hogy elmuljon. Van akinek rossz a vérképe vagy a keringése stb.
Érdemes utána nézni.
De persze jó az algopyrin néha, de hosszú távon jobb az okát megkeresni. Szomorú, hogy anyukád nem hiszi el neked, hogy annyira fáj
Nyilván az orvos tudhatja, nem is lebeszélni akartalak tóla. Csak sajnos saját tapasztalat volt, nekem az állandó láz, hőemelekedés miatt volt... Engem nem utalgattak sehova sem, hanem bunkó volt a nő és pszichiáterhez meg mindenhova küldött, hogy én csak kitalálom, meg rám vert egy anorexiát, ami nem is volt igaz... Minden szemetséget kitalált, de nem arra ment, hogy kiderítse és kezeleje a valódi okot. Illetve mivel tanulsz, 1000 %, előveszik a suli kártyát, hiába voltam nagyon jó tanuló és benne van a pakliban, hogy nem hisznek neked, mint anyukád. És a pszichés dolog is elő fog kerülni, nem egyszerű.
Viszont tényleg vigyázni kell vele, mert hosszú távon krónikus vesegyulladást okozhat, amin csak a dialízis és az átültetés segíthet... Mindenki a májat mondja, de a vesét is tönkreteszi, főleg azt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!