Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Volt egy kis balesetem, mit...

Volt egy kis balesetem, mit tegyek? Bővebben lent.

Figyelt kérdés
TEgnap elött volt egy kisebb balesetem. 2 méter magasból elrontottam egy szaltót, amiben a vállamra estem, lefejeltem a térdem. ebből lett egy szép monoklim. De ez nemis annyira lényeg. Hanem hogy annyira fáj a derekam, hogy 2 napja szinte semerre nem bírok hajolni. Nem tudom hogy csak izomhúzódás, mert hát elég nagyon estem, vagy talán elrepedt a csigolyám. Várok jövőhét keddig, és ha nem javul, elmegyek dokiho. Vagy érdemesebb lenne most?
2010. júl. 1. 07:31
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
már két napja el kellett volna menjél orvoshoz....
2010. júl. 1. 07:45
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Az is lehet, hogy becsípődött egy ideg
2010. júl. 1. 08:06
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Orvoshoz azonnal. Lehet, hogy csak megrántottad, de lehet, hogy csigolyasérülésed van.
2010. júl. 1. 09:00
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Még ma menj el dokihoz (sebészet, nem kell beutaló!).

Jobbulást!

2010. júl. 1. 13:19
 5/10 A kérdező kommentje:
Már kezd javulni, előre már elég jól tudok hajolni, meg oldalra. Hátra nem nagyon még mindig. Kenegetem Richtofit izomlazító kenőccsel. Ha holnap reggel nem lesz jobb, elmegyek dokihoz.
2010. júl. 1. 16:13
 6/10 anonim ***** válasza:
Oké, azért mondd el mi történt, vagyis mi lett. Jobbulást!
2010. júl. 2. 21:43
 7/10 A kérdező kommentje:
Na, voltam kórházba. MAjdnem benntartottak. 2 röntgen, 1 Ultrhang, 1 CT. 3 Csigolyám törött el, de a lehető legjobb helyzetben, így gond nagyon nincs. 10 Napi fekvést kaptam. A lényeg, hogy minden rendben lesz. Köszönöma jókívánságokat :)
2010. júl. 3. 09:19
 8/10 anonim válasza:
10%
Minél előbb menj el! Ne halogasd,lehet baj van:S
2010. júl. 3. 21:48
 9/10 anonim ***** válasza:

Mar elment, es ki is derult mi a baja utolso.

Amugy jobbulast neked:)

2010. júl. 7. 12:46
 10/10 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2010. júl. 7. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!