Mi is az a művese kezelés?
Figyelt kérdés
Senkit nem szeretnék megbántani, annyit tudok , hogy aki művese kezelésre jár,bizonyos időközönként be kell mennie a korházba,és egy napos kezelésben részesűl.A kérdésem, hogy aki művese kezelésre jár,ő egyáltalán nem tud vizelni?-vagy csak a méreg anyagok nem ürülnek a szervezetéből? mit érez az ilyen beteg amíg nem kerűl a művese kezelésre?2019. febr. 6. 22:09
1/1 Metionin válasza:
A vérét vezetik át egy gépen ami kiszűri belőle azokat az anyagokat amiket a vesének kellene. Tudna a beteg vizelni de a vizelete nem lenne normális mert nem jól szűrné át a veséje. Azt hogy mit érez, szerencsére nem tudom, én épp megúsztam mert amikor mondták hogy majd lehet hogy mennem kell, 2 nap múlva úgy döntött a vesém hogy oké, újraindul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!