Szerintetek friss bizonyítványosként melyik árak reálisak, melyikkel számoljak -30perc 3000,60perc 5000,90 perc 7000 ft -30perc2000,60perc 4000,90 perc 6000 ft?
Mit gondoltok melyik ár reális friss svédmasszázs bizonyítvánnyal számolnom...
- Harminc perc: háromezer Ft
- Hatvan perc: ötezer Ft
- Kilencven perc: hétezer Ft
- Harminc perc: kétezer Ft
- Hatvan perc: négyezer Ft
- Kilencven perc: hatezer Ft Melyik árral számoljak?
Így már más.
Én a magasabb árat adnám meg, de az elsö idöben akciós árként az alacsonyabban kérném.
Ha kapásból alacsony árat kérsz, akkor vagy hosszabb ideig emellett kell maradni, vagy elmennek sokan, ha felemeled.
A magasabb ár + engedmény esetén mindenkinek világos, hogy ez ideiglenes, nagy valószínüéggel sokan kipróbálják kíváncsiságból is, és többen maradnak állandó vendégként.
Hogy hol mennyi az ár függ a lakóhelytől is. Pesten egészen más árak vannak mint pl. Szegeden.
Elvégeztem én is ezt a tanfolyamot (bár nem ez lett a kenyerem), nekünk azt mondták, hogy ne olcsók legyünk hanem jók. Kezdetben biztosan nehezebb (mint minden) de majd kialakul. Én nem akcióznék legfeljebb mondanám a kuncsaftomnak, hogy amennyiben meg van elégedve akkor hívjon újabb vendéget és neki engednék valamennyit az árból bónuszként (addig míg be nem telik a naptáram). Edhhez persze évek is kellhetnek. Annak idején úgy számoltam, hogy min. 40 kuncsaft kell olyanok akik rendszeresen járnak ahhoz, hogy megéljek belőle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!