Serintetek ha visszeres a lábam letudnám magam százalékoltatni? Pár éve nem vállalta egy érsebész a mütétet úgyhogy komoly visszérről van szó.
Nem hiszem, hogy leszázalékolnának, nagyon megszigorították!
Itt írta valaki, hogy 3 gerincműtéte volt, és hogy járt.
Nekem is 3 volt, én most várok a 4-re, ami stabilizáció lesz! 40%-os egészségkárosodottnak „ítéltek”!
Ott tartok, hogy a napom 85-90%-át vízszintesben töltöm, hogy elkerüljem a görcsöket, fájdalmat. :-(
Persze meg lehet próbálni, orvosoddal beszélj.
Mert más a mozgásszervi betegség és a érrendszeri betegség. Ami a mozgásszervinél régebben 40%-ot ért, az most kb. 20-25%-ot!
Szerintem nem az a bunkó, aki felháborodik azon, hogy a fél ország le van százalékolva, és már alig van adófizető polgár. Úgyhogy tedd csak nyugodtan tárgyesetbe a saját anyádat. Az biztos, hogy ha nekem levágnák alábamat, akkor is azt keresném inkább, hogyan tudok rendes főállású munkát végezni és sportolni, nem azt, hogyan százalékoltassam le magam, nemhogy egy nyamvadt visszeres lábért, ami még működik is.
A gerincműtétes hozzászóló más eset, ha valaki folytonos erős fájdalommal él, attól nehéz elvárni, hogy komoly munkát végezzen. Annak elég baj a fájdalom, és inkább segíteni kéne rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!