Mi a véleményetek arról hogy ha valaki (nem utcára) betét helyett felnőtt pelenkát használ?
Szerintem hülyeség. Én tuti nem használnék mensihez pelenkát. Én teljesen meg vagyok elégedve a betétemmel, tökéletesen ellátja a feladatát. Jó az hozzá tartozik, h én meg éjszakait használok nappalra is. Egyébként sokszor hallottam már ezt, h vannak csajok akik használnak pelust mensihez. Nekem ez csak azért furcsa, mert lépten nyomon azt hallani, h azért sz@r a betét, mert "olyan, mintha be lennēk pelenkázva".... Nem tudom átmegy e a lényeg: Sz@r a betét, mert "olyan MINTHA pelenka lenne rajtam", ezért inkább használnék felnőtt pelenkát, ami pedig KONKRÉTAN pelenka?! Nah, hogy is van ez akkor? :D :D
Amúgy szerintem utcára nem lenne jó, mert a pelus úgy van kitalálva, h fekszik aki használja. Ha valaki maszkál benne, akkor függőleges helyzetben lesz, ezért én úgy gondolom, h a közepénél megreked a cucc, a két teteje meg kb száraz marad. Persze lehet nem így van, de én így tudom elképzelni...
34/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!