Mennyire fájdalmas a vastagbéltükrözés és mennyi ideig tart?
Ma voltam vastagbéltükrözésen.
Bódításban végezték, és semmit nem éreztem.
Végig ébren voltam, csak kicsit megszédültem, ahogy beadták a szereket (3-at).
Annyit lehetett érezni az egészből, hogy a végbélnyílásomba betolt valamit az orvos, de az sem fájt.
Azt hittem először, hogy még mindig csak ott jár, hogy keresi a bemenetet.. aztán közben már javában bennem volt az eszköz... Egyszer csak szól, hogy na akkor visszahúzom. Jé - gondoltam nem is vettem észre hogy feljebb ment...
Viszont ami tanulságos volt, az az, hogy előző éjfélkor ittam utoljára, (reggel volt a vizsgálat 9 körül)
és túl sok vizet vesztettem a hashajtás alatt, (pedig előző este rengeteget ittam) reggel már szomjas is voltam, de mivel azt írták, hogy a vizsgálat előtt 4 órával nem fogyasszon semmit, így akkor már nem mertem inni.
Aztán így nehezen találták meg a vénát, de azért addig addig keresgettek, míg végül az is sikerült...
Nekem már háromszor csinálták. Az első kettőt altatásban a harmadikat pedig semmilyen bódító nélkül! Azt kell mondjam egyáltalán nem volt fájdalmas a vizsgálat és körülbelül 8-10 percig tartott. Ez szerintem köszönhető a nagyszerű orvosomnak is. Nekem a megelőző napon az előkészület sokkal kellemetlenebb volt ugyanis a hashajtónak borzasztó íze volt.
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!