Az baj ha coldrex tablettat ugy vettem be h nem 4 orat vartam ra hanem csak 2?
Figyelt kérdés
A ket gyogyszer kozott minimum 4 ora kell hogy elteljen az mennyire nagy peoblema ha eletemben eloszor nem 4 orat vartam ra hanem csak 2 orat hogy bevegyem a kovetkezo adagot?2019. jan. 7. 01:06
1/1 anonim válasza:
Szia!
Azért vannak a 4 órás határidők, hogy a vérben a gyógyszerszint egyenletes legyen lehetőleg.
Ha eltérsz ettől, akkor emelkedik, illetve ha késve veszed be csökken a szint, és a hatásfok.
Az is meghatározott, hogy 24 óra alatt hány szemet lehet bevenni. Ha nem akarod magadnak túladagolni, akkor nem veszel be az előírtnál többet.
Egyszeri alkalom, nem annyira mérvadó, de ne csinálj rendszert belőle, mert a végén nem fog hatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!