Első vastagbél tukrozesem lesz mire számíthatok? Tapasztalatok?
Nem kell félni. Nekem háromszor volt talán, ebből 1 Sztk-s, de az sem volt vészes. Kb 3-4 perc az egész, ami természetesen fél órának fog tűnni.
A beöntés (ha kapsz), nem fáj, olyan, mintha egy puha szívószálat nyomnának a popódba, aztán vizet engednek a beleidbe, hogy kikakild onnan a maradék cuccot.
A vizsgálóasztalra négykézláb kellett felhelyezkednem, könyökölve, popót magam alá húzni (mint a cicadomborítás). A vizsgálóeszköz (cső) kicsit hideg volt, kemény... Azért forgatták rendesen odabent... Sajna nekem nem volt túl hatásos a beöntés, így a vizsgáló csövön volt azért barna cucc (a nővérke és doktor párbeszédje alapján), de nekik ez olyan természetes volt, az egész vizsgálat alatt semmi megszégyenítőt nem éltem át.
Fontos! Előtte szerintem krémezgesd (Bepanthen, Sudocrem, másnem testápoló - csak ki ne csípje)a feneked, kívül, akár belül is (igen, ujaddal kicsit felnyúlva), jó sok krémmel, hogy puhuljon a bőr, stb, és ne az orvos törje fel a kemény vizsgálóeszközzel, plusz kínszenvedést okozva neked!
Kitartást :)
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!