Tetováltassak, vagy ne?
Szép dolog tőled, hogy adsz vért, hogy segitesz, de egy kicsit tahó hozzállás, hogy azok akik lenulláznak egy kommentet azok sz.ar alakok mert jajj ők nem mennek havonta adni vért.
Ha nem akarsz ne menj. Nekem ebből az egészből két dolog jött le. Az egyik - a kérdésed szempontjából fontosabb - hogy te inkább kifogásokat keresel arra, hogy miért ne tetováltass ahelyett, hogy csak egyszerűen megtennéd, a másik pedig - a kérdésedtől teljesen független - verni akartad a mellkasodat egy kicsit és megkapni az emberektől hogy jajj de ügyes kisfiú vagy te hogy mindig szorgalmasan mész vért adni, és hogy micsoda egy csuda követendő példa vagy te...vagy nem...na mindegy is legalább a vérátömlesztéssel IQ lehúzás nem lehetséges, szóval mindenki biztonságban van.
#3! Rajtad kívül senki nem szar akakozott...
Egyébként pedig nem új tetkót szeretnék, hanem egyet kicsit felújíttatni, ami a lábélemen van, és megkopott.
Nálam az van, higy amint lejár a két véradás közötti kötelező idő, azonnal jön a telefon a Vérellátótól, hogy nagyon jó lenne, ha tudnék menni.
"Nálam az van, higy amint lejár a két véradás közötti kötelező idő, azonnal jön a telefon a Vérellátótól, hogy nagyon jó lenne, ha tudnék menni."
Ez vicces, én is AB+ vagyok, évi 4x-5x megyek adni, (eddig 19x) de csak egyszer hívtak eddig, de akkor előtte egy héttel adtam, nem is értettem, hogy nem látják az adatbázist? Azóta sosem hívtak...
Nem értem, hogy a teljesen anoním vállonveregetésnek mi értelme lenne...
Hogy kit milyen gyakran hívnak, az meg lehet, hogy talán megyefüggő, nem tudom, legközelebb megkérdezem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!