Csúnyán elvágtam az ujjam, ügyeletről elküldtek hogy nincs aki összevarja menjek be holnap. Mit vegyek itthonra ellátni a sebet? A gyerekorvos az ismerősünk elláthat ő is most?
Atya ég mi az hogy nincs aki összevarrja?? Betadine és steril gézlapot rá. Mennyire vérzik? Képed van róla?
Természetesen ellathat a gyerekorvos.
Kórház ügyeletére mentünk szentesre ezzel küldtek el minket. Itthon vagyok a szüleimnél apa vitt be, de ő is majd felrobban a méregtől.
Képet tudok küldeni csinalok
Szenteste 4 napja volt. Mi az, hogy nem varrták össze, és menj be "holnap"? Már az is elmúlt. Nem egészen értem. FŐLEG az orvosi ellátási ügyeletet NEM. Vérlázító!
És ha inat vágtál? Gondolom, nem véletlenül mentetek. Hát komolyan nem értem. Azért van az ügyelet. Tetanuszt sem? Semmit?
4.! Ugyanezt írtam én is, hogy ha ez igaz, milyen ellátás van a magyar egészségügyben? Az ember oldja meg, ahogy tudja. Ezért halnak meg a sürgősségin is sokan, mert nem is veszik komolyan. Írom mindezt úgy, hogy a sógornőm főnővér az egyik győri osztályon. Sok mindenről mesélt már. Nekik kell erősködni, hogy legalább megnézzen valakit egy orvos. Hát remek..
3.voltam.
Örülök, hogy megoldódott a szakszerű sebellátás.
Beszéld meg a szüleiddel, hogy egyikük menjen be abba az egészségügyi központba, ahonnan elküldtek benneteket azzal az indokkal, hogy nincs aki a sebet összevarrja. A várakozóban kell lenni egy tájékoztatónak arról, hogy kihez kell fordulni (név, telefonszám) jogsegélyszolgálatért. Ha netán nincs kifüggesztve, az orvos megmondja. Ezzel a személlyel kell ezt megbeszélni.
Semmi esetre se hagyjátok elaludni az esetet! Egy vágott sebet már a szakközépiskolás 2.-os nővérek is el tudnak szakszerűen látni (közeli családtagom évtizedeken át tanított ilyen iskolában).
Ha kell, forduljatok az illetékes minisztériumhoz!
Ajánlom, hogy odahaza legyen egy egészségügyi ládikótok (pl. ami az autókban kötelező).
Tűt és cérnát sem adtak?
Írj az embernek, aki stadionokat gyűjt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!