Mit tegyek a szép bőr érdekében?
Figyelt kérdés
22 éves leszek és néha úgy néz ki az arcom (pattanások), h legszívesebben elő se jönnék a szobámból. Utálok felkenni korrektort meg púdert (főleg napsütésben), de muszáj, mert nagyon csúnya az bőröm. Szedtem már több gyógyszert is a bőrdokim által, de mindig visszajönnek.. Valamikor szép a bőröm, de sajnos az a ritkább eset. A "sztárok" hogyan kezelhetik a bőrüket? Nekik hh olyan szép? Örülnék valami jó ötletnek, mert nem tudok mit kezdeni magammal. Előre is köszönöm.2010. jún. 27. 23:23
1/5 anonim válasza:
A sztárokon vakolatnyi smink van és retusálják a képeiket.
Kozmetikusnál voltál már?
A rendszeres arckezelés megelőzi ezeket a problémákat.
2/5 anonim válasza:
Sok vizet isznak...,nem vicc!Belülről hidratálják a bőrüket!!Te is igyál sok szénsavmentes ásványvizet,vagy PI vizet,napi 1,5 lityót!;)És ha jobb idő lesz menj ki a npra sütkérezni,jót tesz a pattiknak...
3/5 anonim válasza:
"A sztárokon vakolatnyi smink van és retusálják a képeiket."
ez a hazai modellekre méginkább igaz..,láttam már közelről őket:D
4/5 anonim válasza:
nekem a fogamzásgátló mulasztotta el.
kb. már 8 hónap után szép volt a bőröm. utána már csak néha-néha jött elő egy-egy pattanás.
5/5 anonim válasza:
Az egyik barátnőmnek szép tiszta volt az arca, miután abba hagyta a fogamzásgátlót tiszta ragyás lett! Addig nem is tudtam h. régen is ilyen volt az arca!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!