Elvágtam a hüvelyk ujjam. El tudok vérezni?
Figyelt kérdés
Életemben először elvágtam az ujjam, ráadásul egyedül vagyok otthon.
Betekertem zsepivel majd feszesre ragasztószalagoztam.
2018. dec. 18. 18:16
1/12 anonim 

válasza:

Hát én úgy tanultam ha fél liter vér folyik ki akkor tud az ember elvérezni.
Amúgy szerintem semmi baj nem lesz de ha később se áll el a vérzés akkor hívj fel egy orvost.
2/12 anonim 

válasza:

Nos elvérezni ne fogsz, de az agysejtjeid tovább zsugorodnak.
3/12 anonim 

válasza:

Fél liter az már elvérzés, ezen jót nevettem :D
Fél litert véradáskor vesznek le, több ezer embertől naponta, ez még nem halálos.
Egyébként hüvelykujjból nem lehet elvérezni, csak akkor ha vérzékeny vagy. De arról tudnál ha az lennél.
4/12 A kérdező kommentje:
Köszi srácok. #2 ennek a zsugorodásos dolognak van tudomáyos háttere vagy csak egy negatív ember vagy aki szeret kötözködni?
2018. dec. 18. 18:29
5/12 A kérdező kommentje:
3 köszi! A fél liter véren én is meglepődtem. CR7 szegény már rég belehalt volna akkor a jóságába vagy esetleg az imidzsébe.
2018. dec. 18. 18:30
6/12 anonim 

válasza:

Ilyen idióta megjegyzések után szerintem is csökkent az agysejtjeid száma.
7/12 A kérdező kommentje:
wow.
2018. dec. 18. 18:46
8/12 anonim 

válasza:

Lettes vagyok. Az aki kiír egy ostoba kérdést, hogy elvérzik-e mert megvágta az ujját annál a brit tudósok is megállapították, hogy agyzsugorodása van. Nem vagyok lelketlen vagy érzelemszegény, csak döbbent, hogy vannak még ilyen nem okosak mint te.
9/12 A kérdező kommentje:
A tudatlan és a hülye ember közt elképesztő nagy különbség van.
2018. dec. 18. 19:22
10/12 A kérdező kommentje:
Egyszerűen nem tudtam, ezért meg kérdeztem.
Mágjára velem!
2018. dec. 18. 19:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!