Industrial piercing gyógyulás?!
Szia!
Én nemrég szurattam ki magamnak ezt a piercinget és mindenképp kell a fülben napi 1x megforgatni az ékszert oda-vissza és (ez nekem egy kicsit jobban fájt) ki be de nem szabad kivenni a fülből kb. 2 hónapig maximum akkor ha húzza a füledet (szerintem akkor menny vissza a piercerhez h a gyógyulási időre tegyen bele két külön fulbevalót).Szerintem attól vérezhetett a füled, hogy eddig nem forgattad (vagy ha forgattad akkor kicsit rosszabbul reagalt arra, hogy átszurattad), de forgatni mindenképp kell, mert kulönben belenőhet a füledbe. Nagyjából ennyi, az én szavam nem szent nem biztos, hogy ezek miatt verezhetett a füled, de ezek lehetnek a fő okok. De ha nem vagy benne biztos szerintem menny vissza a piercerhez. Azert remélem valamiben tudtam szegíteni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!