A vérvételre és vizeletvizsgálatra szóló beutalót meddig érvényes?
Figyelt kérdés
2018. dec. 6. 23:44
1/10 anonim válasza:
Ugy tudom hogy a beutalok egy honapig ervenyesek
2/10 anonim válasza:
Az régen volt. Most már 90 nap. A szakrendelőkbe szóló beutalók is.
3/10 anonim válasza:
Amit én kaptam, arra az van írva, hogy 12 hónapig érvényes. A recepteknél van az, hogy 90 napig érvényesek.
4/10 anonim válasza:
En voltam egy honapja ver es vizeletvizsgalaton, a korhazba keson tudtam menni es mikor mentem aztmondtak kerjek masikat mert lejart. 1honap es 6 nap telt el. Szoval szerintem is csak egy honapig lehet ervenyes.
5/10 anonim válasza:
2# kevered a szezont a fazonnal te szerintem receptrol beszelsz mert az a 90 napos. Beutalo sosem volt az.
6/10 anonim válasza:
Hát én már nem tudom már, az én vérvételi beutalómon 12 hónap volt az 100%, de a neten meg azt találtam, hogy 90 napig érvényes. Ezek szerint a háziorvosi assziszensünk se tudott róla?
7/10 anonim válasza:
Meddig érvényes a beutaló?
Az orvos által a beutalón megjelölt időpontig, de legalább 90 napig.
8/10 Ypszilon1980 válasza:
Addig érvényes, amennyit a doki ráír. Ha nem ír rá dátumot, akkor sokáig. Beutaló dátumozva 90 nap.
9/10 Ypszilon1980 válasza:
lehet, hogy 60 egyébként, de a rendszer kiírja
10/10 anonim válasza:
A laborbeutaló érvényessége 1 év, hacsak a beutaló orvos nem határoz meg korábbi lejáratot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!