Nőgyógyászati fogamzásgátló felírása hogyan?
Figyelt kérdés
Ha elmegyek magán nőgyógyászhoz akkor fizetnem kell az első alapvizsgálatért, és az oldalukon azt írják a receptírás díjtalan. Tehát akkor ha három havonta megyek a receptért, akkor nem kell mindig fizetni az alapvizsgálatért, hanem csak felírja a receptet és ennyi igaz?2018. dec. 2. 06:10
1/3 anonim válasza:
az első feliratasnal megvizsgált ės ugy irta fel. aztán meg 3havonta már csak felirta de nem volt vizsgalat, csak ha panaszom volt. nála 500 ft volt a receptfeliras.
kësőbb meg már a háziorvosommal illetve az aszisztensėvel irattam fel. igy meg mėg egyszerübb volt nekem.
16 ėve szedek fog. gâtlot, soha semmi gondom nem volt. közbe 2szer hagytam abba mert babát akartunk, es hamar terhes is lettem. Nekem nagyon bevált mert tudom pontosan mikor fog megjönni es csak 2-3napig tart.
2/3 anonim válasza:
Igen, a vizsgálat fizetős, a gyogyszerfeliras nem. De a háziorvosod is felírja a gyógyszert. Külföldön élek, itt sokkal egyszerubb: egyzser kell elmenni az orvoshoz, onnantól amikor akarod a saját gyógyszertáradban bármikor kiválthatod a gyógyszert és nem csak 3 hónapi adagot, hanem akár fel akar egy évest is
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a gyors válaszokat ;)
2018. dec. 3. 10:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!