Sok műtét után mindig újra újra benövő körömre valaki tud megoldást?
Már lassan két éve ezzel szemvedek. 14 műtétem volt, különböző sebészek, bőrgyógyászok, pedikűrösök foglalkoztak a lábujjammal de azóta se lett megoldás. És én egy olyan ember vagyok akinek nagyon nagy szüksége van a sportra amióta oviban elkezdtwm egyfolytàban rendszeresen sportoltam, és emiatt a folyton visszatérő fájdalmas gyulladástól erre esélyem sincs 2 éve. Az lenne a kérdésem hogy van e valakinek valami bevált ötlete? Van bárki más akinek ilyen sokáig húzodott ez a dolog?
Koszonom a valaszokat 17/L
Szia! Én is kisebb koromban ezzel a problémával küzdöttem, nekem "csak" 6-7 műtétem volt.
Milyen technikával műtöttek? Lézerrel?
Nekem egyszer volt olyanom, hogy mindketten oldalt begyulladt a körmöm. Ekkor választhattam, hogy az egészet leveszik, és ezzel valszeg megszűnik a probléma, vagy a közepét meghagyják. Az egész köröm leszedését választottam. Utána rendben is volt, de deform lett a körmöm, ez így is fog maradni véglegesen :(
Azóta tesómnak is volt ilyenje. Családban sajnos visszatérő probléma. Őt már szüleim (sajnos amikor nekem volt ilyen bajom, akkor ez a módszer nem volt elterjedt) egy kifejezetten körmökre/lábfejre specializálódott szakemberhez vitték. Ő a műtétet egyáltalán nem javasolta, nagyon sérülnek az alapszövetek. Egy olyan dolgot helyezett fel a lábujjára, ami megemeli a körök felső részét (szóval ki a körömágyból) így a köröm rá van kényszerítve, hogy jól nőjön. Ez elég hosszadalmas, tesómon vagy 2 hónapig volt rajta, amíg teljesen vissza nem nőtt a köröm. Nagyon kell rá vigyázni, egyszer beakadt ez a cucc egy matrac rúgójába, ezzel emelte még fentebb a körmöt, tesóm ordított fájdalmában. Szóval tényleg nagyon kell vigyázni rá.
Viszont jó hír, hogy azóta teljesen rendben van a körme, abszolúte bevált neki ez a módszer. Ha érdekel, akkor privátban küldök elérhetőséget (Szolnok).
És kitartás! Sajnos tudom, min mész keresztül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!