Ha nem festem be a hajtövemet csak jó pár cm-rel lejjebb, tehát a festék nem érintkezik a fejbőrömmel okozhat allergiát a festék?
Figyelt kérdés
2018. nov. 13. 19:28
1/2 anonim válasza:
Szerintem igen, mivel a haj szervesen kapcsolódik a hajhagymákhoz, ami viszont a bőr alatt van. Egyébként amit te szeretnél, az majdhogynem fizikai képtelenség. A festés és a hatóidő, plusz az esetleges utánkezelés során biztos, hogy kerül majd festék a fejbőrödre is. Mellesleg elég hülyén nézne ki, hogy a hajtöveket kihagyod. Persze, ha csak néhány tincset akarsz más színűre festeni, akkor szerintem nyugodtan megteheted.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ :) Tulajdonképpen nagyon nem jól fogalmaztam meg a kérdést. Ombre hajfestésre gondoltam,ami jelenleg is van a hajamban és nem okozott gondot,mert ugye az csak szőkítve lett. Most már időszerű lenne újra csináltatnom és szeretném egy kicsit megbolondítani valami szép szőke színnel, hogy szebb legyen,ne legyen sárgás színe. Hamvasító sampont illetve minden ilyen jellegű dolgot kipróbáltam ami egy ideig-óráig jó de később bezöldül meg ilyesmi és ezért gondoltam, hogy ráfestetnék valami szép szőke hajszínt. Egyébként korábban sötét hajszíneim voltak és allergiás lettem,ezáltal évekig nem festettem. Ezért érdekelne, hogy ha ilyen módon festem a hajam okozhat e allergiát?
2018. nov. 14. 06:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!