Sonemeery kérdése:
Magánrendelés, kórházi műtét?
Figyelt kérdés
Betegségemmel kénytelen voltam magánrendelésre elmenni, mivel a TB által támogatott kezelések sajnos inkább ártottak mint használtak. Most egy nagy, életmentő műtétre lesz szükségem, amit az említett magánorvos fog elvégezni, abban a kórházban, ahol ő dolgozik. Ebben az esetben hivatalosan fizetni kell neki egy meghatározott összeget, vagy ugyanúgy TB. támogatásra végzi el a műtétet? Ha igen, akkor azért egy kis honoráriumot illik neki adni, gondolom. Bocsi a tájékozatlanságomért és a sok kérdésért, de elképzelésem sincsen hogy milyen összeg a reális. Nem szeretnék sem többet, sem kevesebbet, mint amennyit általában szokás. Tudom hogy ez minden kórházban más, de azért egy irányadó összeget tudnátok nekem mondani? (Méh eltávollításról van szó) Köszi!2018. nov. 11. 17:01
1/3 anonim válasza:
Ne félj, ha magánrendelésre mentél, meg foga mondani, hogy mennyi az annyi. A beavatkozás TB támogatott, a kórházi tartózkodásod is, de a magánbetege vagy, kontrollra is a magánrendelésére fog visszahívni.
2/3 Ypszilon1980 válasza:
Ezt tőle kell megkérdezni. Valószínű, hogy ha oda is mész, akkor is magánrendelésre mész, csak ott van olyan háttér, ahol tud műteni.
3/3 anonim válasza:
Nekem gyomorpolip műtétem volt így, hogy eredetileg magán rendelőbe mentem gasztroenterológushoz, ott kifizettem amit az ottani vizsgálatért kért, de mondta, hogy a polipokat csak kórházban tudja eltávolítani. A kórházban viszont nagyon határozottan elzárkózott a boríték elfogadásától.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!