Miért szidják sokan a kórházi kosztot?
Figyelt kérdés
Én már voltam 2 kórházban is, nem is kevés időt. Nekem ízlett a kaja, bár volt olyn szobatársam is, aki rinyált, hogy milyen ehetetlen az étel. Így megettem az Ő részét is, mivel nekem ízlett. Miért mondják azt, hogy fuu de rossz a kaja? Meg hogy rosszul főznek?2018. nov. 8. 15:23
1/8 anonim válasza:
Nekem is volt egy szoba társam mikor babát vártam... Minden nap szidta a kaját... Kérdeztem tőle... Figyelj csak aranyom!! Te mennyi TB-t fizetsz?? Hebegett habogott hogy hát nem dolgozik így nem fizet... Mondtam neki hogy. Örülj hogy egyáltalán ellátnak és kapsz kaját... Azt is mondtam neki hogy, Afrikában nemhogy kaja, gyógyszer sincs!! Örüljön ennek. Soha többet nem mondta hogy rossz a kaja
2/8 A kérdező kommentje:
:D
2018. nov. 8. 15:32
3/8 anonim válasza:
Nekem a kajával annyi problémám volt, hogy sokszor csak találgattam mi lehet. A másik, hogy számomra kevés volt, így mellé kértem mindig kenyeret. Ízre egész jó volt mindig.
Ez ilyen tömeghisztéria... Ha egyik azt mondja hogy rossz, akkor a többi is elkezdi...tudod, beáll a nyájba
4/8 anonim válasza:
# 1 Menj már! A kaja, és az orvosi ellátás ahhoz képes, hogy mennyi pénzeket húz le az állam az emberekről, egy trágya. Akinek az ízlik, azt őszintén sajnálom, mert valószínűleg még életében nem evett normális ételt.
Ja, és persze ezért [link]
Hasonlítsd össze ezt, egy bármelyik környező ország kórházában kapott étellel, és ne Afrikával!
5/8 anonim válasza:
Mire húz le a kormány?? Hát épp ezaz... Mindenre van pénz csak korházra nem!! De nem politizálok! Akkor is hálás vagyok hogy még ennyi is van!! Ha ez sem lesz? Mindig van rosszabb és jobb!! Környező országok el sem látják akik nem fizetnek biztosítást... Magyar azt is ellátja! És sajnos egyre kevesebben fizetik a TB-t és még kevesebb jut a korházakra! De már nagyon vártam egy okoskodót aki jól meg írja!! Tüntess vagy írj Orbánnak eről
6/8 A kérdező kommentje:
Képzeld el, ettem már normális kaját. Voltam drága éttermekben és otthon is mindig főzünk. Én nem vagyok finnyás veled ellentétben...
2018. nov. 8. 16:44
7/8 anonim válasza:
8/8 anonim válasza:
# 5 Én sem politizálok. De! Hogy miért húz le a kormány? Ezt a kérdést te sem gondolod komolyan, ugye? Próbáltál már vállalkozni ebben az országban? A férjem egyéni vállalkozó, taxis Budapesten. Én szintén egy kisvállalkozást viszek, és rengeteg, amit mindkettőnkről lehúznak, ilyen adó, olyan adó formájában fizetnünk kell. Több százezer forint mínuszról indulunk mindketten minden hónapban az adók miatt. És közben azt látja az ember, hogy szarnak a kórházakban az emberekre, mert erre nincs pénz. Ha kiviszem a vállalkozásomat más országba, ahol kedvezőbbek az adók, akkor meg én vagyok a szemét hazaáruló. Ez Orbántól független, már előttük is így volt, csak akkor még nem kapott ekkora nyilvánosságot. Szégyen ami az egészségügyben folyik, pedig a befizetett adónkból bőven futna rá- Csak ugyebár annál jobb, minél több ellátásra, segélyre szoruló patkol el. De nagyon elkanyarodtam a témától, és ezért elnézést. Viszont ez akkor sem javít a kórházi ételek minőségén, az úgy szar, ahogy van. Kár hálálkodni, hogy ennyi is van, hidd el nekem, amennyi bőrt lehúznak rólunk, akár libamáj is szerepelhetne a kórházi kosztban, ha arra költenék a pénzt, amire kellene!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!