Hüvely mellett repedés erős ütés miatt, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Az történt, hogy gyorsan tekertem biciklivel, mert majdnem elkéstem valahonnan, és ráestem a vázra. Fájt, mert már egyszer-kétszer volt ilyenre nálam példa, de aztán mikor elmentem pisilni, megláttam hogy a nagdrágom csupa vér... Azt hittem megjött, vagy valami, de mikor elkezdtem pisilni, rohadtul égetett valami. Tükörrel „megnéztem magam”, és láttam hogy a hüvelynyílásom mellett egy centire 2 centis hosszanti nyílás van... Mit tegyek?2018. nov. 5. 22:31
1/11 anonim válasza:
Szolj anyukadeknak. Ezt lehet varrni kell.
2/11 A kérdező kommentje:
Hát... Az a probléma, hogy anyukám szarik a fejemre apukámmal egyetemben, és nem igazán osztok meg velük bármi ilyesmit...
2018. nov. 5. 22:39
3/11 anonim válasza:
Tényleg szólj otthon,mert ezt akár varrni is kell.
(És itt semmiképpen ne küldj senkinek róla képet itt, mert itt ilyenekkel próbálkoznak )
4/11 anonim válasza:
Ha nem osztod meg velük,akkor abból bajod is lehet
5/11 A kérdező kommentje:
De egyáltalán nem tudja senki hogy mi miatt nem osztom meg velük... Itthon nem tudnám ezt valahogy megoldani? Irtózok az orvosoktól
2018. nov. 5. 22:45
6/11 anonim válasza:
Mindenképp jódozd, és fertőtlenítsd a sebet nehogy elfertőződjön.
7/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek. Ha esetleg tud még valaki írni bármit ezzel kapcsolatban, az jó lenne
2018. nov. 5. 22:51
8/11 anonim válasza:
Nem kell anyád apád hogy orvoshoz menj, ez elég súlyosnak hangzik. Menj el sebészetre holnap.
9/11 anonim válasza:
Az orvostol való irtózás a fontosabb vagy az egészséged?
Mennyire mély a seb?
10/11 A kérdező kommentje:
A seb 5-7 miliméter mély
2018. nov. 5. 22:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!