Hogyan tudok a diana 35 hozzàjutni recept nèlkül?
Az orvos nem akarja felìrni pco-miatt kellene 37 vagyok ezèrt nem ìrja fel...de szüksègem van rà
Köszi..
Igen folyamatosan diètàzom, sportolok, semmi nem segìt...alig van hajam...stb...
Szüksègem lenne arra a gyògyszerre...20 -as èveimbe szedtem ès bevàllt.
Van orvos aki felìrja de csak ha leszokom a dohànyzàsròl.
Azt mondjàk rizikò...hmmm...mert?
Trombòzist kaphatsz...igen a cigitől meg ràkos leszel..
Hagyjuk màr...hajlam kèrdèse az egèsz..
Nem ezeknek az orvosoknak kell a lrlki problèmàval szembenèzni
Igen szeretnèk mèg gyereket..ugyanis nincs
Kèt terhessègem nem sikerült
Az egyik spontàn vetèlès...20 èvesen
A màsik hat hetesen elhalt...amit 13 hetesen vettek èszre..
Ja a terhessèg elhalàs fèl ève volt..kicsùszok az időből..a gyerekvàllalàssal kapcsolatban
Nem igaz hogy a diana csak elnyomja a tüneteket
Hormonzavar àll fenn...nincs egyensùlyban a fèrfi ès a női hormon...a diana helyrebillenti ezt a zavart
Règebben az orvosok nem kötekedtek a nőkkel ennyit a fogamzàsgàtlàssal kapcsolatba...mègsem halltak meg trombòzisba..
Mellesleg csak akkor ha csalàdban volt ilyesmi..
Nàlunk nem....
Mellesleg ha èn vàllalom a felelőssèget akkor mièrt fàj az nekik?
Drogozhatok..abba jobb esèllyel halok bele..mègsem akadàlyozzàk őket....
Hmmmm....
Köszi a segìtsèget...nekem bevàllt a diètàm ..egy ideig..most csillapìthatatlan ètvàgyam van...pfff kivagyok tőle...hol talàlom azt a diètàt amit te csinàlsz
Amùgy mivel a pco gyògyìthatatlan..bàrmilyen kezelèst adnak az orvosok minden csak elnyomja a tüneteket...de pont ezt szeretnèm hogy a tünetek gyengüljenek...
Lenne itt mèg valami...
Tèged alaposan fèlrevezettek..
A Diana 35...azoknak a nőknek szoktàk felìtni akik pco..szenvednek ès nem sikerül teherbeesni..nèzz utàna..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!