! Haj ragadt a torkomban, ettem, ittam, hánytam, matattam a torkomban (bocsi), és nem mozdult. Valami konkrét ötlet?
Figyelt kérdés
Ha még van lélek a Földön, aki nem alszik. Mert folyton hányingerrohamaim vannak tőle, salyog a gyomrom, nem bírok aludni.2018. okt. 3. 03:46
1/11 anonim válasza:
Egyél vmi darabosat. Pl kenyér. Vagy egy evõkanál kristálycukor, rá citromlé(vagy sima víz is jó), és egyben lenyel.
3/11 A kérdező kommentje:
Fél órája sikerült elaludnom, tizenöt perc múlva felébredtem és hánytam. Próbálok rájönni, miért nem akar lemenni, de nem értem. Földimogyorót, kenyeret meg mézet próbáltam, sőt, hatalmas omega 3 kapszulát is. Szerintem most megyek tovább a konyhában, próbálgatom, amit találok.
2018. okt. 3. 05:19
5/11 A kérdező kommentje:
Nem. Most a citromos cukrot is próbáltam meg csomó kenyeret ettem, hátha lemegy az egyik falattal, de nem. Szólok, ha majd igen, és megírom, mivel sikerült végül is eltávolítanom. Vagy az újságban olvassátok majd egyszer, hogy "hajjal a torkában él egy nő". :D
2018. okt. 3. 06:07
7/11 anonim válasza:
Menj el gégészetre, egy perc alatt kiszedik! Nem lehet, hogy mindent kihányjál! Ha eddig nem ment le, akkor az már szépen megtapadt, és gondoskodik róla, hogy semmilyen kaja ne legyen bent sokáig...
Milyen hosszú a hajszál?
8/11 A kérdező kommentje:
Rövid, úgy 10cm.
2018. okt. 3. 14:06
9/11 A kérdező kommentje:
Csak az idő segített, ettem, ettem, és valójában fokozatosan tűnt el, egyre kevésbé éreztem, olyan volt, mintha egyre lejjebb menne, bár ki tudja, mit képzeltem be belőle, mit nem. Két nap után meg már egyáltalán nem éreztem. Bár ez túlzás, mert most is fura érzésem van, amikor nyelek, de nem zavaró.
2018. okt. 7. 18:18
10/11 A kérdező kommentje:
Elmentem orvoshoz is, de csak továbbküldött, itt nálunk mindig ezt csinálják, úgyhogy hagytam, és reménykedtem, hogy jobb lesz.
2018. okt. 7. 18:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!